Back to Overview

Trots op de samenwerking met TAF (en)

In 2018 zijn TAF en De Hoop een samenwerking aangegaan. TAF vond het moeilijk dat zij mensen vanwege hun medische achtergrond moesten afwijzen en wilde deze kwetsbare groep graag helpen. De TAF Maatwerk ORV leidde tot 500 polissen binnen één jaar. Een resultaat waar we beiden trots op zijn!

TAF is de meest gekozen overlijdensrisicoaanbieder van Nederland. Voor De Hoop een logische partij om intensief mee samen te werken. Door de maatwerkroute die TAF en De Hoop hebben ingericht, kan TAF 99,9% van alle aanvragen accepteren. Zo zijn ook mensen met een verhoogd medisch risico verzekerd van een goede ORV.

Continu zijn De Hoop en TAF met elkaar in overleg om van deze maatroute een succes te maken. Op 14 feb 2020 hebben we het 1-jarige bestaan gevierd en met elkaar afgesproken dat we op korte termijn een aantal productverbeteringen gaan aanbrengen. En we hebben onszelf een nieuw doel gesteld: 750 polissen in 2020. Dat is een ambitieuze groei, maar met deze uitstekende samenwerking zijn we ervan overtuigd dat we dit kunnen halen!